Rutkastesse on vaja uusi liiklusmärke!

Täna suustasin Rutkastes. Minust sõitsid mööda kolm ATV-d. Need masinad sõitsid segamini ka suusaraja. Rutka silla juures tegid ATV-de juhid suitsu. Ütlesin neile, et nad rikkusid suusaraja ära ja et oosi peal ei tohigi mootorsõidukiga üldjuhul sõita. Loomulikult oli nende vastus mulle: "Aga kus see kirjas on?". Tuleb tunnistada, et peale Riigi Teataja ei olegi see kuskil kirjas. Keelavad liiklusmärgid on Rutka oosi peal ära lõhutud ja keskkonnaministri algatusel on hakatud ka seniseid tõkkepuid eemaldama. Ministri poolt lubatud liiklusmärke, millest ta allolevas videos räägib, on Rutkastesse vaja kiiremas korras!

2 kommentaari:

Asso ütles ...

Klipist jääb kõlama ainukese põhejndusena miks tõkked eemaldada see, et minister sooviks teada, kas meie rahval ikka on saja protsendiline kirjaoskus!? Alar, kas oled rohkem kursis ja tead, kas ministril on ka mõistlikemaid põhjendusi peale selle? Ei tundu väga läbimõeldud plaan olevat...

Alar ütles ...

Oskan siia lisada ainult ühe mõtte Virumaa Teatajast:
...
Pomerantsi sõnul on see samm inimese ja looduse lähendamiseks ning haakub hästi tänavuse looduskaitsekuu sõnumiga, mis küsis, kas Eesti loodus on meile oma või võõras. “Muidugi oma, ja omale kallist ei kaitse mitte tõkkepuu, vaid inimene ise,” sõnas minister.
...
http://virumaateataja.postimees.ee/3733753/kaitse-ja-puhkealadelt-eemaldatakse-tokkepuud

Postita kommentaar